Doma vlála růžová

11.03.2023 20:47

Pěkný den,

v sobotu 11.3. jsme pořádali domácí turnaj na Obchodní akademii v Žatci.

Opět nás nebylo moc. Stále nás trápí marodka a k tomu se přidaly ještě jarní prázdniny.

I přesto jsme s 8 člennými týmy nastoupili a odehráli pěkné zápasy.

Zelení naskočili do turnaje skvěle, když první zápas zvládli uhrát remízu. Další zápasy naši benjamínci nastoupili proti starším a zkušenějším hráčům a už se nám nedařilo držet se soupeřem krok. I přesto předvedli pěkný výkon a nasázeli soupeřům několik gólů. Dnes jsem nechtěl kluky doplnit růžovkami. Měli 2 kompletní lajny a čas si pořádně zahrát před domácím publikem.

Růžovky smetly vše, co jim stálo v cestě. Přeci jen jsou holky starší a na hře je to vidět. Hodně zodpovědnosti na sebe berou Kačka, Nela a Sára, které střídavě hrají i za elévky z Podbořan. Je vidět, že jim to svědčí a nabírají sebevědomí i proti klukům.

Poprvé se trefila Barča a Áďa a přispěly k výhrám, super holky.

Dnešní hvězda byl ovšem David Ira, který odchytal celkem 5 zápasů. Přeskakoval z jednoho hřiště na druhé a měl velký podíl na hře, jak zelených, tak růžových (díky Dejvo).

Minulé turnaje holky vzaly zelené dresy a šly pomoc klukům. Dnes, nejmladší Jakub, chtěl ještě hrát, a tak oblékl dres růžový a naskočil do svého čtvrtého zápasu. Je skvělé, že si oba týmy vypomáhají.

Tenhle prcek neví, co je únava a každé střídání jede naplno a nevypustí žádný souboj.

PS: slovo trenéra:

Děkuji všem, co nás dnes přišli podpořit. Věřím, že si to všichni užili a těším se na další turnaj 19.3. v Chomutově. Snad nás už pojede víc.

Děkuji pořadatelské službě a rozhodčím za skvělý výkon.

Trenéři: David Šůs, Petr Lužný.

 

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Vytvořte si web zdarma!Webnode