Doma se Jazzmanům dařilo

09.04.2019 10:09

V sobot 7.dubna se odehrál již poslední turnaj Ústecko-Liberecké ligy starších žáků ve florbale. Tentokrát se Jazzmani stali pořádajícím týmem a los jim udělil opět druhý výkonnostní koš, kde se nacházela mužstva Děčína, Litvínova a Podbořan.

 FbC Jazzmani Žatec : 1.FBC DDM Děčín 4:4 (1:3,3:1)

Vstup do zápasu vyšel lépe soupeři, který se ujal vedení a svůj náskok navýšil na rozdíl tří branek. Jazzmani se dostali ke slovu až v závěry, kdy překonali děčínského brankáře.

Druhé dějství ale vyšlo jednoznačně lépe Jazzmanům, kteří začali využívat své šance a vývoj zápasu otočili ve svůj prospěch. Soupeř se prosadil až v závěru zápasu a tak utkání skončili nerozhodně.

Branky: 2 Dyrynk, Kučera, Škvaro

FbC Jazzmani Žatec : Tatran Mocní Tuleni Podbořany 3:9 (3:3,0:6)

Druhý zápas Jazzmani odehráli dobře jen z poloviny. V první části oba týmy přidali po třech brankách a rozhodnout se muselo až v druhém dějství, které vyšlo lépe Podbořanům. Jazzmani udělali příliš mnoho chyb v obraných činnostech a nechali soupeře nastřílet šest branek  na které nedokázali ani jednou odpovědět.

Branky : Dyrynk, Šůs, Škvaro

FbC Jazzmani Žatec : Sk Bivoj Litvnínov    4:3 (3:0,1:3)

Tentokrát Jazzmanům vyšel hned vstup do zápasu, kdy se prosadili hned z první akce a ujali se tak vedení. Do pauzy přidali ještě dva úspěšné zásahy a zdálo se, že je o utkání rozhodnuto.

Po přestávce to byli ale Litvínovští, kteří diktovávali tempo zápasu a začali se gólově prosazovat a dokázali díky třem trefám vyrovnat. V závěru zápasu, díky šikovné akci si Jazzmani své vedení vzali zpět a zakončili tak sezónu vítězstvím.

Branky : Kinderman, Halíř, Škvaro Hotový

Hodnocení trenéra : Odehráli jsme tři zápasy proti silným soupeřům. Myslím, že až na jednu část zápasu proti Podbořanům, kterou jsme prohráli 0:6 tak se nám turnaj povedl.

Sestava : Bolha, Pintr, Odstrčil- Kučera(1+1), Šůs(1+6), Škvaro(3+0), Halíř(1+0), Hotový(1+0), Kinderman(1+1), Merkl, Bešík, Rotko, Bartůněk, Dyrynk(3+0), Žitný(0+1), Hnízdil(0+1), Týř, Modroczki, Hrabačka, Dědek

Trenér: Martin Ligda

Vedoucí družstva : David Šůs

 

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode