Doma dvakrát nerozhodně

10.02.2020 17:10

V sobotu 2.února  se odehrál v pořadí již osmý turnaj ústecko-liberecké ligy starších žáků ve florbale.  Turnaj se tentokrát odehrál doma v Žatci v tělocvičně Obchodní Akademie

FbC Jazzmani Žatec : ASK Lovosice -LFP 3:6 (2:2,1:4)

První část zápasu byla pro oba týmy vyrovnaná a na branky také. Každé mužstvo se prosadilo celkem dvakrát. V druhé části zápasu se už projevila mírná převaha soupeře, který své šance využil a odskočil na rozdíl čtyř branek. V závěru zápasu ještě Jazzmani snížili, ale o vítězi už bylo rozhodnuto.

Branky :Škvaro, Dědek, Hotový

FbC Jazzmani Žatec : FbC DDM Kati Kadaň 5:5 (3:2,2:3)

Velmi povedený zápas sehráli Jazzmani proti silné Kadani. V první půli Jazzmani dobře bránili a trestali chyby soupeře. Kadanští sice vždy odpověděli, ale na přestávku se šlo s jednobrankovým náskokem. Po přestávce díky dobré hře v obranné i útočné části Jazzmani drželi stále jednobrankový náskok o který nakonec přišli až v samotném závěru kdy soupeř využil přesilovou hru. Zápas tedy skončil nerozhodně.

Branky : 2Škvaro, Šole, Hotový, Týř

FbC Jazzmani Žatec : Florbal Jirkov 3:3 (2:2,1:1)

Poslední utkání se hrálo proti Jirkovu. V předchozím měření sil padlo celkem šestnáct branek. Toto utkání ale bylo na branky mnohem chudší.

Vstup do zápasu vyšel lépe soupeři, který se hned z první vážnější akce ujal vedení. Jazzmani se ale nevzdali a dokázali vývoj zápasu otočit. Poslední slovo před pauzou měl ale soupeř, který dokázal vyrovnat. V druhém dějství Jirkovští zápas otočili ve svůj prospěch hned v první minutě. Jazzmani si pak vytvářeli větší herní převahu, ale někdy jim k vstřelení branky chybělo i kousek štěstí. Nakonec v závěru zápasu se dočkali a vyrovnali na končeních 3:3.

Branky :  Škvaro,Wágner, Šole

Sestava : Pintr,-Dědek(1+0), Týř(1+0), Janoušek Wágner(1+2) ,-Hotvý(2+3),Škvaro(4+0), Šole(2+1),  Vojtěch, Kočina, Koubek

Trenér: Martin Ligda

Asistent Trénera : Jan Říha

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Vytvořte si web zdarma!Webnode