Doma bez vítězství

03.02.2019 22:36

V sobot 2.února se odehrál již osmý  turnaj Ústecko-Liberecké ligy starších žáků ve florbale. Tentokrát Jazzmani hráli doma a díky předešlému turnaji, který celý vyhrály se dostali až do druhého výkonnostního koše.

 FbC Jazzmani Žatec : Florbal Chomutov 1:5 (0:0,1:5)

Zápas začal převahou hostujícího týmu, který si vytvářel herní převahu, ale narážel na skvěle chytajícího brankáře domácích, který tak držel svůj tým a i díky němu se šlo na přestávku za bezbrankového stavu. Po přestávce Chomutovští už začali využívat své brankové příležitosti a zaslouženě zvítězili.

Branky: Škvaro

FbC Jazzmani Žatec : Florbal Ústí 3:6 (2:5,1:1)

Vstup do utkání tentokrát vyšel domácím, kteří se ujali vedení. Soupeř ale dokázal celkem rychle odpovědět a vyrovnat, ale Jazzmani opět potrestali chybu v Ústecké obraně a naposledy v tomto zápase se ujali vedení. Zkušený soupeř dokázal opět srovnat a do přestávky otočit vývoj zápasu ve svůj prospěch v podobě tří branek. Po přestávce se spíš utkání dohrávalo a oba týmy se prosadily po jedné brance.

Branky : Škvaro, Šůs, Merkl

FbC Jazzmani Žatec : FBC Česká Lípa White 2:6   (2:5,0:1)

Vstup do zápasu vyšel soupeři na výbornou, který po necelých pěti minutách hry vedl už o čtyři branky a do konce této části přidal ještě jednou úspěšnou trefu. Jazzmani se probudili až v samotném závěru této půle, když dvěma úspěšnými zásahy snížily hrozivý náskok soupeře.

Po přestávce Lípa přidala ještě jedu branku a zaslouženě zvítězila.

Branky : Dyrynk, Žitný

Hodnocení trenéra : Tento turnaj se nám moc nepovedl. Soupeři byli lepší a zaslouženě zvítězili. Ve druhém koši prostě na slabého soupeře nenarazíte.

Sestava : Bolha, Hrčeřík,- Šůs(1+2), Merkl(1+1)Dyrynk(1+0), Škvaro(1+3),Patras, Hotový, Dědek, Bešík, Hnízdi, Kelner, Modroczki,  Hrabačka, Žitný/1+0),Kolarik, Týř  

Trenér: Martin Ligda

Vedoucí družstva : David Šůs

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode