DIVIZE#ŽATEC, předposlední kolo

21.02.2022 14:02

V sobotu pokračovala předposledním kolem DIVIZE mužů. Tentokrát Jazzmani zajížděli do stařičkého „EDENU“, který si zahrál i v Kolečkovo seriálu LAJNA. Byla to taková úsměvná vzpomínka na staré časy, protože v hale SK Slavia Praha to opravdu vypadalo jako před dvaceti lety.

FBC Slavia Praha 18:3 FbC Jazzmani Žatec (6:1, 8:1, 4:1)

Soupeř Žatce ještě v nedávné době usiloval o první místo v tabulce, které se jim prohrou v Kadani vzdálilo. Přesto se dvoubarevná Slavia zakousla do Žatce a udělala si možná tak žízeň na sobotní večer. Hra možná mohla připadat spíše ubližování dětem než florbal. Slavia včele s šedým vlkem bez vlasů Ravanellim (číslo 44), byla dychtivá po každém kanadském bodu a div že kluci neměli telefony na střídačkách a nekontrolovali kdo „malému dítěti“ více nasekal.

Předpisy tady dostali hodně zabrat a Jazzmanům docházela trpělivost. Žatci se díky Michaelovi Muselíkovi podařilo v každé třetině alespoň skórovat. Nejdříve Muselík nahrál Čermákovi a poté dvakrát zavěsil sám. Divizi poprvé okusili junioři Řimnáč s Modróczkim, kteří se vůbec neztratili. I přes nepříznivý výsledek zahráli kluci v obraně dobře.

Příští týden nás čeká poslední zápas v Kadani, kde se utkáme s Florbalem Ústí B v zápase, ve kterém již o nic nejde.

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba webu zdarma s WebnodeWebnode