DIVIZE - Ústí 13-6 Žatec

13.09.2021 14:51

DIVIZE#ŽATEC

Jazzmani mají za sebou první utkání Divize mužů, kde se střetli proti rezervě týmu Florbal Ústí v Krupce.

Zápas začal dle předpokladů žateckého týmu, který nastoupil proti vyzrálejšímu a zkušenějšímu týmu s respektem. Ústí neoplývalo velkou aktivitou a v první část čekali na chyby hostujícího celku, které přišly hned ve třetí minutě. Po dvou zbytečných vyloučeních Jiřího Pavliše svítilo na světelné tabuli po první třetině 7:3 pro domácí.

Ve druhé třetině již Žatec srovnal krok a měl daleko více ze hry i když stav skóre neodpovídal realitě. Jazzmani se nenechali zastrašit a vytvořili si několik slibných akcí, ze kterých pouze jedna skončila gólovým úspěchem.

Třetí třetina proběhla ve stylu all-star NHL. Domácí tým měl stále chuť dávat góly, ale díky své kondici vynechávali bránící činnosti, což vyhovovalo právě Jazzmanům. Jazzmani díky Matěji Živčákovi a Adamu Brunclíkovi stanovili výsledek utkání 13:6 pro Florbal Ústí. Ústí předvedlo obrovskou kvalitu, hráči se zkušenostmi z nejvyšší soutěže na Divizi stále stačí. Na druhou stranu Jazzmani předvedli koncentrovaný výkon s potenciálem do příštích zápasů.

Před zápasem by jistě Žatečtí hráči takový výsledek hráli, ale po zápase všichni cítili, že rozdíl ve skóre mohl být daleko nižší.

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode