Christmas Cup 2015 ovládla Lokomotiva Louny

26.12.2015 17:46

V sobotu 26. prosince se sehrál další ročník přátelského florbalového turnaje Christmas Cup. Tentokrát se do královského města Žatec sjeli celky z Podbořan, Loun, Postoloprt. Toto trio přespolních doplnily dva domácí týmy FbC Šulini a Šedý vlci.

Vzhledem k celkovému počtu přihlášených týmů se sehrál klasický turnaj (jedna skupina, každý s každým), po kterém se určilo konečné pořadí. Tým Šedých vlků pod vedením trenérů Naxery a Mužíka, letošní rok sahal po bronzové medaili, ale až poslední zápas dne rozhodl, že tým Mostoloprt zůstane s jedním bodem na chvostu a pomyslnou bramborovou medaili získá již výše zmíněný tým Šedých vlků.

Po nepříliš přesvědčivém výkonu bral tým FbC Šulini bronzovou medaili a to především za svou velmi promyšlenou hru, která v určitých chvílích měla krůček od úplné dokonalosti. V pomyslném finále mezi Tuleni a Lokomotivou rozhodl týmový duch. Lokomotiva byla lépe připravena na celý turnaj a zaslouženě v tomto utkání zvítězila a v turnaji neztratila ani jeden bod a tím zaslouženě získala zlatou medaili.

Mezi jednotlivci byl oceněn nejlepší střelec Čížek (Lokomotiva), Hoffman (Mostoloprty) a brankář (Lokomotiva). Vánoční turnaj byl odehrán v klidném duchu, ačkoliv někteří hráči se snažili o trochu něco jiného. Další turnaj bude odehrán první turnaj v červnu 2016 – Žatec Cup.

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode