celoživotní spolupráce

25.05.2023 17:43

Spolupráce minulých a současných hráčů FbC Jazzmani Žatec

FbC Jazzmani Žatec se může pyšnit dlouhou historií a bohatou tradicí, kterou tvoří nejen současní hráči, ale i ti, kteří v klubu hráli v minulosti. Věříme v důležitost celoživotní spolupráce a vytváření silných vazeb mezi hráči různých generací. Právě proto jsme se již v minulosti rozhodli pořádat jedinečný event nazvaný OLDIES, který spojuje minulost a současnost klubu.

Event OLDIES je výjimečnou příležitostí, kdy se minulí hráči FbC Jazzmani Žatec setkávají se současnými členy týmu. Je to den, kdy se překonávají časové rozdíly a hráči společně sdílí své zážitky, zkušenosti a vášeň pro florbal. Je to chvíle, kdy se mohou vzpomenout na staré časy a vytvářet nové vzpomínky.

Během setkání OLDIES se hráči rozdělí do týmů, kde se proti sobě utkají v přátelských zápasech. Tato atmosféra soutěže, ačkoliv v přátelském duchu, dodává akci OLDIES zvláštní kouzlo. Hráči si zde mohou připomenout své dovednosti, navázat nové kontakty a posílit pouta mezi jednotlivými generacemi.

Nyní tu byla, ale zcela jiná spolupráce, a to v akci SNĚŽKA, kde se trio starých florbalových kamarádů rozhodla zavzpomínat na staré časy se sportovní aktivitou.

Spolupráce mezi současnými a minulými hráči má pro klub FBC Jazzmani Žatec velký význam. Jsme hrdí na to, že tato spolupráce je pro nás prioritou a že tak podporujeme vztahy a vazby mezi hráči a klubem i po ukončení jejich aktivní kariéry. Event OLDIES a akce SNĚŽKA jsou prostředky, jak tuto spolupráci a spojení posilovat.

Věříme, že každoroční setkání OLDIES a zážitky typu SNĚŽKA představují nejen sportovní události, ale i důležité pilíře v rozvoji a posilování klubového ducha. Jsou to chvíle, kdy se minulost a současnost klubu propojují a vytvářejí jedinečné a nezapomenutelné okamžiky.

Těšíme se na další ročník Oldies a na další vzrušující zážitky, které přinese atypické akce SNĚŽKA. Společně budujeme klubovou rodinu FbC Jazzmani Žatec a děláme vše pro to, aby tento sportovní duch a vášeň žily v našich hráčích i nadále.

vedení klubu FbC Jazzmani Žatec

 

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba www stránek zdarmaWebnode