Bezzubí dorostenci prohráli dvakrát rozdílem třídy

16.01.2016 19:03

V sobotu 16. 1. 2016 pořádali FbC Jazzmani Žatec druhý domácí turnaj v Kadani, protože v Žatci nesplňuje žádná hala standardní rozměry 40x20 m a tím pádem musí florbalisté starších kategorií využívat, jako své domácí prostředí, haly v okolí. Tentokrát na Žatec čekali týmy z horní části tabulky, první Děčín a čtvrté Ústí.

FbC Jazzmani Žatec – Florbal Ústí B 0:8

Toto utkání se žateckým hráčům hrubě nepovedlo. Delší pauza byla znatelná na všech domácích hráčích, kteří se spíše viděli ještě u vánočního stolu plného jídla než na mistrovském zápase. Ústí chvilku čekalo, co Jazzmani předvedou, ale od poloviny první třetiny začal tým Ústí dominovat. Rezerva Ústí posílena o několik hráčů A týmu, nedala Žatci žádnou šanci. Bohužel FbC Jazzmani předvedli žalostný výkon a zaslouženě prohráli, proti ne tak silnému týmu, tak vysokým skóre.

1. FBC DDM Děčín 4 – FbC Jazzmani Žatec 14:2

Pokud by předvedli Jazzmani stejný výkon jako v prvním utkání, bylo by jasné, že s týmem z prvního místa tabulky prohrají dehonestujícím výsledkem. Tentokrát hostující Jazzmani předvedli lepší výkon, ale Děčín přesvědčil o svých kvalitách a je jisté, že první místo jim nenáleží náhodou. Děčín předvádí pěknou konstruktivní hru opíranou o kvalitní práci obránců. Jazzmanům chyběla jistota v rozehrávce a toho dokonale využívali Děčínští útočníci a vcelku snadno se dostávali do šancí. Jazzmani opět zaslouženě prohráli a teď mají necelý měsíc na to, aby získali zpět svojí pozici v tabulce.

Dnes nebylo všechno špatně. Velkým pozitivem je nástup Matěje Hrádka do sestavy dorostenců. Ačkoliv hráč nevelkého vzrůstu, tak i přesto se dokázal několikrát prosadit, což potvrdil v jednu vstřelenou branku. V tomto hráči je velký potenciál a je jen na něm, jakým způsobem se bude realizovat. Druhým pozitivem je vzrůstající tendence ve výkonnosti u Martina Dudy. Bývalý brankář ušel velký kus ve svém přístupu a brzy bude jistě patřit mezi nejlepší obránce ve svém týmu. 

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba www stránek zdarmaWebnode