Bez gólů to benjamínkům nepůjde

24.10.2021 19:02

V sobotu 23.10. jsme odjeli odehrát náš druhý turnaj do Mostu. Čekali nás soupeři z Loun, Ústí a Teplic. První zápas proti klukům a holkám z Loun. Šli jsme na to! Dlouho se hrálo bez branek. Zápas byl vyrovnaný, ale soupeř měl více štěstí a porazil nás 1:3.

Ve stejném duchu se odehrály i další zápasy. Díky Klárce Wagnerové v bráně, jsme odehráli turnaj s úctou při skóre 1:10. Když jedinou naši trefu zařídil benjamínek týmu Šimon Kocek. Jsme na začátku dlouhé cesty, ale náš herní projev se zlepšuje. Přes spoustu šancí, kdy byli hráči a hráčky se soupeřovým gólmanem Face to Face se nám nepodařilo vstřelit další branku.

I tak Tým ve složení: Nela Potěšilová, Sára Šůsová, Jana Slamová, Klára Wagnerová, Filip Basák, Kryštof Votava, Jiří Šrajber a střelec turnaje Šimon Kocek, předvedli chuť hrát a nechali na hřišti vše.

Moc jim děkuji a nemusí mít strach, jejich doba přijde a výhry s tím.

Slovo trenéra:

Dále plánuji po covidové stopce opět odehrát vánoční turnaj 11.12., podrobnosti zašlu. Je to vždy fajn odpoledne s hráči, jejich rodiči a nejbližšími přáteli. Jak jsem již avizoval, můj cíl je založit v příští sezóně první dívčí družstvo ve více jak 20leté historii našeho klubu. Měli bychom dva týmy green a pink. Oba týmy by spadaly pod mou režii s tím, že přípravka je vždy má srdcová a s dívkami bych se posouval do vyšší kategorie (než přijde puberta, pak na to nemám :). Předem děkuji za Vaši podporu, vždy jste naším dalším hráčem na hřišti.

Trenér David Šůs

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba webu zdarma s WebnodeWebnode