A mladší žáci také :-)

12.03.2023 20:56

Mladší žáci v Liberci

11. března vyrazila naše skvělá parta mladších žáků na turnaj 3. koše do dalekého Liberce. Bohužel se nemohl účastnit trenér Honza, který ve stejný den hrál svůj důležitý zapas.

Fbc Děčín - FbC Jazzmani Žatec 8:3

V prvním zápase s Děčínem jsme hráli svoji hru a celkem pěkný florbal, bohužel Děčín - standardní účastník 2-3 koše ukázal své kvality a zapas si nenechal vzít.

FbC Jazzmani Žatec - Fbc česká lípa white 1:5

S českou lípou jsme se tuto sezónu ještě nepotkali a nevěděli jsme co od tohoto soupeře čekat. Brzy však bylo jasno, lípa nás přehrávala snad ve všem. Jejich velmi Tvrdá hra plna nedovolených zákroku nás zaskočila a neuměli jsme na ni najít odpověď.

FbC Jazzmani Žatec - fbc Liberec pink 1:9

Liberec byl doma a společný zapas s ním měl rozhodnout o tom, kdo udrží 3.kos jazzmani dostali v šatně instrukce a šlo se hrát. No, hrát…. nevím co se s týmem stalo, ale to co probíhalo na hřišti byla naprostá hrůza.

Závěrem:

Potvrdilo se, že se nám stále nedaří naplnit cíle ze začátku sezóny, hrát standardně 3. koš. Máme ještě co trénovat. 4. koš nám problém nedělá, kamarády z Loun, mostu či Jirkova známe a hrát s nimi nám jde, bohužel kvalitnější tým nám stále děla problém.

Na konec chci poděkovat Kamilovi za doprovod a pomoc na turnaji a rodičům za jejich účast v dalekém Liberci

Ondra W.

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba www stránek zdarmaWebnode