a jdeme do FINÁLE

21.04.2023 18:28

Známe vítěze florbalové superligy v kategoriích mužů a žen, ale co ještě nevíme je, jestli FbC Jazzmani Žatec v kategorii mužů vyhrají své poslední soutěžní zápasy tohoto ročníku.

Když začneme od těch nejmenších, kteří jedou v sobotu sehrát turnaj pro radost do Ústí, tak musíme zmínit jaký obrovský kus práce odvedli David Šůs a Petr Lužný (trenéři přípravek). Vzpomeňme jen na to, že v září byli na soupisce pouze tři hráči. A nyní? 15 kusů pink a 14 kusů green, nádhera.

V sobotu uzavře své působení v lize i tým starších žáků, který jede do Velebudic. Družstvo vedené Davidem Milyanem a Martinem Ligdou doplnilo pár nováčků, ale kostra je dlouhodobě stejná – Bečan, Botek, Kyloušek, Vejvoda a Týř. Ve starších žácích už pomalu začíná jít o výsledky, které ale stále nemusí být prioritou. Důležitější aspekty jsou utužení kádru a naučení se nových florbalových dovedností.

Na úplný závěr, družstvo mužů a jejich regionální liga. FbC Jazzmani Žatec pořádají v Kadani. Žatec si doslova užil roller coaster. V minulé sezóně přišel pád z DIVIZE a téměř 90% obměna kádru. Na začátku soutěže ukončil své působení u týmu hlavní trenér a k tomu se nedostavovali téměř žádné výsledky. Postupně se situace stabilizovala a s tím přišly i potřebné body do tabulky soutěže, které jsou nutné k udržení. V posledních dvou utkání se budou hrát o konečné umístění buď na 6. místě nebo na 7. místě.

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode