25 let spolu

14.01.2024 20:32

FbC Jazzmani Žatec oslavují 25. výročí: Cesta plná vášně a florbalových úspěchů

V roce 2024 slavíme významné výročí naší organizace - 25 let existence klubu FbC Jazzmani Žatec. Bylo to čtvrt století plné radosti, přátelství, florbalových dobrodružství a úspěchů, které formovaly nezapomenutelnou historii našeho klubu.

Zakládající členové si před čtvrt stoletím dali za úkol vytvořit klub, který bude nejen propagovat lásku k florbalu, ale také budovat komunitu vášnivých hráčů. Od té doby jsme prošli nespočtem výzev, zápasů, radostí i smutků. Nicméně to, co nás stále drží pohromadě, je naše láska k tomuto sportu a odhodlání posouvat se stále vpřed.

Během těchto 25 let jsme nejen formovali zručné florbalové hráče, ale také vytvořili skvělou atmosféru, která přivádí lidi k tomuto sportu. Klub se stal domovem pro mnoho lidí, kteří jsou spojeni společnou láskou k hře a vzájemným respektem.

Svou významnou roli sehrála také naše komunita fanoušků, kteří nás podporovali v dobrých i špatných chvílích. Jejich podpora a oddanost nám dodává sílu a motivaci k dosahování nových úspěchů.

K tomuto výročí bychom rádi poděkovali všem hráčům, trenérům, vedení klubu, sponzorům a všem, kteří přispěli k tomu, aby byl náš klub tam, kde je dnes. Jsme hrdí na to, co jsme dosáhli a těšíme se na další roky plné florbalových vášní, nových výzev a úspěchů.

Jubileum 25 let klubu FbC Jazzmani Žatec je příležitostí prohlédnout si naši minulost a těšit se na budoucnost. Jsme připraveni pokračovat v naší cestě za vítězstvím, přátelstvím a skvělými okamžiky na hřišti.

Děkujeme všem, kteří byli a jsou součástí této úžasné cesty. Těšíme se na dalších 25 let plných florbalových dobrodružství a společných zážitků.

S láskou k florbalu a se vzpomínkami na 25 let klubu FbC Jazzmani Žatec.

Síla, Srdce, 25 let společně!

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode