Mladší žáci doma opět nezklamali

14.11.2015 15:47

V sobotu 14. Listopadu se odehrálo šesté kolo ústecké ligy mladších žáků ve florbale.

Jazzmani Žatec : DDM Teplice 2:1 (1:1,1:0)

V prvním zápase dne na nás čekali Teplice, proti kterým jsme doposud nehráli, ale věděli jsme, že to je velmi kvalitní soupeř,  který body nedává zadarmo . Za zmínku stojí , že tento soupeř ve svém posledním zápase jednoznačně přejel favorita z Podbořan poměrem 7:1¨

Vstup do zápasu se povedl Teplicím, kterým stačilo zaváhání žatecké obrany a po pěti vteřinách se ujali vedení.

Od této doby se oba celky soustředili především na obranu,  a tak další branka padla až ke konci první části z hole domácích po souhře první pětky. V druhé části měli jazzmani malinko více ze hry než soupeř a po souhře opět první pětky se ujali vedení, které si už jazzmani pohlídali a mohli si tak připsat velmi cenný skalp soupeře z Teplic.

Branky : Říha, Volráb

Jazzmani Žatec : TJ Mocní Tuleni Podbořany 5:6 (4:2,1:4)

V druhém zápase na nás čekal náš starý dobrý známy soupeř z Podbořan, proti kterému se nám stále nedaří, ale poslední výsledky už napovídají,  že se blýská na lepší časy.

Začátek se nám opět nepoved, když nahození soupeře od půlky skončilo v naší síty. Vyrovnání ale přišlo hned z dalšího žateckého protiútoku a od té doby jazzmani svého soupeře začali jednoznačně přehrávat a na přestávku se šlo s dvoubrankovým náskokem.

Po přestávce se soupeř oklepal a začal předvádět svoje kvality a dokázal výsledek otočit ve svůj prospěch s vedením o dvě branky . Deset vteřin před koncem zápasu snížil domácí  Volráb, ale na vyrovnání už nezbyl čas. A tak i třetí vzájemné měření  sil  dopadlo lépe pro Tuleně.

Branky: 3 Volráb, 2 Hanzlík

Jazzmani Žatec : FBC DDM Kati Kadaň 4:4 (2:1,2:3)

V posledním zápase dne na nás čekal soupeř z Kadaně, kterého jsme doposud v této sezóně nedokázali porazit.

V prvním dějství byla hra z obou stran vyrovnaná, obě mužstva drželi brankáři a připisovali si jeden pěkný zákrok za druhým. Úspěšnější ale byli domácí, kteří hostujícího brankáře dokázali překonat dvakrát. Po přestávce jazzmani svůj náskok ještě navýšili , ale Kati dokázali dvěma zásahy opět srovnat krok ve skóre. V závěru zápasu každé z mužstev ještě přidalo po jednom úspěšném zásahu a zápas tedy skončil remízou. Což proti takovému soupeři je velmi dobrý výsledek.

Branky :2 Říha, Kuvík, Volráb

Sestava : Ali, Kloboučník- Hotěk(0+1), Karas, Enders, Hnízdil(0+1), -Volráb(5+1), Říha(3+0), Kuvík(1+4), Škvarová, Minařík(0+2),Hanzlík(2+0),Řepík, Halíř, Milyán

Hodnocení trenéra : Všechny tři zápasy jsme odehráli více než slušně akorát mě mrzí velmi nadějné vedení nad Kadaní a Podbořany, které jsme nedokázali udržet.

Trenér : Martin Ligda

Vedoucí týmu : Matěj Živčák

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode