Muži odehráli v Regionální lize poslední zápasy

24.03.2024 12:09

V sobotu se pro hráče FbC Jazzmani Žatec ukončila další sezóna florbalových klání. Poslední dvě kola soutěže přinesla Žatci spíše hořkou chuť, neboť i přes úsilí nedokázali naplnit své ambice a výkony, které by odpovídaly jejich očekáváním.

Žatecké družstvo, které si v nedávných dvou sezónách vyzkoušelo boje v DIVIZI, stále hledá svou optimální herní formu. Prozatímní 8. místo v tabulce, které sice zatím není zcela definitivní (čeká se na dohrání několika zápasů a FBC Vipers Most stále může získat další body), však neodpovídá očekáváním klubu a jeho fanoušků. Boj o poslední místa tabulky v obou mužských soutěžích není pro žatecký tým příliš uspokojivým výsledkem a vyžaduje důkladné zhodnocení přístupu a strategie pro nadcházející sezónu.

V prvním zápase proti Florbalu Teplice B se hráčům FBC Jazzmani Žatec nedařilo dostat do tempa, což se promítlo i na výsledkové listině, která skončila v neprospěch Žatce 2:6. Jediné branky pro Žatec v tomto duelu zaznamenali David Milyan a Adam Brunclík.

Druhé kolo přineslo sice remízu, ale opět se hráči potýkali s nedostatkem výrazného výkonu. Remíza 5:5 s Florbalem Jirkov neposkytla Žatci požadované body k upevnění pozice v tabulce. Na listinu střelců se tentokrát zapsali D. Milyan, Kuvík, V. Milyan, Kolář a Ladislav Falbr.

Celá sezóna byla poznamenána nedostatkem hráčů a problémy s disciplínou, což se projevilo i na umístění v tabulce. Pro FbC Jazzmani Žatec je nyní nezbytné provést důkladné vyhodnocení dosavadního konceptu a připravit se na novou sezónu s vyššími ambicemi a pevnějším herním základem.

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba webu zdarma s WebnodeWebnode