Mladší žáci v Podbořanech

13.03.2024 19:39

V sobotu 9. 3. nás čekal s mladšími žáky předposlední turnaj této sezony, nastoupili jsme v Podbořanech proti týmu Štětí (minule remíza) a Chomutovu (minule těsná výhra a skvělý zapas).

Super, odjezd, čas pecka, žádné brzké vstávaní a cesta kousek, takže se v autobuse ani nestihlo domluvit kdo s kým a za koho hraje (na mobilu, samozřejmě).

V Podbořanech jsme se sešli v tradičním počtu 10 + 1 do branky, to už řešit nebudu, letos klasika.

Kdo chce jede, kdo jede, tak hraje, bohužel to dopadá vždycky stejně.

Žatec - Štětí

Z minula jsme s tímto kvalitním soupeřem uhráli remízu a celkem jsme si věřili, ale…

Zápas dobrý, kluci i holka v bráně se snažili, a to až tak, že těsně před koncem stav opět nerozhodný 3:3. Ve hře jsme hráli i oslabeni (6 hráčů v poli), asi moje chyba ale Štětí nic neodpustilo. V samém závěru, dokonce přidalo gól. V těchto napjatých závěrech máme s kluky dohodu a “smrtící lajnu”, ale ani to bohužel nevyšlo. 4:3 pro Štětí a zaslouženě.

Žatec - Chomutov

Chomutov si pomohl několika hráči z A týmu - pravidla dovolují a pustil se do našich Jazz, předvedli jsme krásný florbal a všichni se snažili, bohužel na vítězství to nestačilo 4:2 prohra.

 

Turnaj dopadl, tak jak dopadl, ale kluci předvedli super hru a prohry byly těsné, žádný debakl.

Čeká nás poslední turnaj sezóny, hned ze začátku dubna a s ním i střetnutí s dvěma nejlepšími kluby této sezony (Louny a Kadaň), máme měsíc na přípravu tak uvidíme, jak ji využijeme.

Slovo trenéra:

Díky celé té partě, co zabojovala v Podbořanech, byla to krásná podívaná. Díky rodičům za podporu z tribuny a díky Kubovi, který s námi zase vyrazil.

Ondra W.

 

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba webu zdarma s WebnodeWebnode